Monday, October 19, 2009

Manage lagi 1 blog???


Assalamualaikum...
huhuhu.. Sekarang, aku berada di library UiTMPP. hurm... tengok2 blog..
tiba2... teringat.. oye... aku baru dapat 1 amanah baru..

Hari jumaat lepas..

aku menghadiri perjumpaan Kelab Kesenian Islam (PKI). yeah! anda mmg tak tersilam membaca nama kelab tu yeh... hehehe... Tak lama nkemudian, baru aku tahu, kelab tu ditubuhkan oleh kumpulan nasyid UiTMPP, Far-E-Zeen dan Asrar (Asrar skali ke? hurm, tak pasti laaa.. huhuuhu)

Perjumpaan tu lame la jugak.. sebab ada pemilihan AJK baru, Penerusi, naib pengerusi 1, dan Naib pengerusi 2... tak payah tertanye-tanye ye kawan2, aku tak jadi pape pon mase tu... lepas tu, penutupan. Lepas tu ade makan2 skit....

Selepas makan2....

oye, kelab ni ade blog.. so, dengan keizinan Abg Khalil, aku mintak kebenaran melihat blog tersebut.

Tidak lama kemudian, ade la perjumpaan antara MT-MT (MT=Majlis Tertinggi) untuk melantik ajk2 yg lain.. aku berada berhampiran situ bersama laptop Abg Khalil untuk melawat blog yang dikatakan.. (ni link blog PKI)

Tiba2, namaku dipanggil, gulp! aku dikhabarkan menjadi Exco ...(rahsia.. cheh!!!)... (or something like that) huhuhu... Ok, ok... TQ...

dah habis cerita...

setakat ni, ku blom buat pape lagi terhadap blog tersebut.. ( bz...) tapi da dapat tugasan untuk update blog tu utk perjumpaan hari jumaat lepas tu. sekarang aku tgh tunggu gambar baru untuk upload gamba.. lepastu, insyaAllah aku update..k?

ok, setakat tu je untuk harini, wassalam...

~FiNa~




15 comments:

Naz said...

baguih gak dak Fina ni... nnti aku nak buat kelab muda mudi kg dusun, ko buatkan blognyer buleh... hahahaha...

bUdAk kEnTaNg said...

hahaha...ok gak tu Naz ko jd pengerusi dak Fina jd setiausaha aku takat AJK pon ok gak..pastu kita bikin MT gak = Majlis Tertunggak.. hehehe...

wooo...banyak bz ini olang..bagus dak Fina keep it up..aktif dr skrg nnt nk mintak kije snang byk sjil..hahahaa...

tahniah atas jawatan itew dak kecik..
:)

Naz said...

Man... ko kena jadi CEO seumur hidup. ko x bleh jd ajk biasa jer pesal kedasyatan aura ko dah smpai tahap 8 petala...

dak Fina ni memang bagus. anak sapa la nih.... hehehehe

Jamalie_Jam said...

Salam..

Kalau nak add blog boleh gune link ni.. jamalrafaie89.blogspot.com/feeds/posts/default

FiNa said...

naz,
hamboi... hang suka suki ja nak taruh cek jawatan tu..
hang jadi pa pulak?



man,
btoi kata naz tu, ko bukan setakat jadii pengerusi, tapi bole jadi pensihat, penyalur sumbangan wang, pemangsa dan sebagainya, k...

Saudara Jamal,
terima kasih kerana melawat...
dan terima kasih kerana bg link tu...

bUdAk kEnTaNg said...

Naz,
OREO buleh la aku telan nk jd CEO hampeh..skrg aku on da way nk turun petala 1 balik.. hehee..

Fina,
penasihat ke belakang buleh la kot..haha..aku nk jd pengkritik tetap ko.. ;)

FiNa said...

man,
hamboi... kejamnye ko....
man, cube2la berbakti skit kpd ibu pertiwi..
hahhahahahaaa

Anonymous said...

salam.. keep it up.. rjin2 la update blog pki ye dik long.. n taniah untuk jwtan bru.. sme2 kte memikul amanah n tanggungjawb yg d beri dgn ikhlas krn allah. brat sme d pkul, ringan sme d jnjing.. -"sahabat tulip"-

FiNa said...

sahabat tulip,
trme kasih..
insyaAllah kalau takde aral melintang..

ye btol!
berat sama dipikul, ringan sama dijinjing...

Anonymous said...

so.. cm ne dgn borng 2?? abg daus kamu dh antar ke??
kalu de pape yg nk mta tlg gtau la ok...
-"sahabat tulip"-

FiNa said...

xpe2.. skarang tengah pening mane nak cari dulang untuk penyampaian anugerah Majlis penutup fotografi.. huhuuhu /-.-\

Anonymous said...

pjm je kt dining, x pn pjm kt isteri ustaz zambri, cik su.. ble mjls 2???-"sahabat tulip"-

Anonymous said...

pjm je kt dining, x pn pjm kt isteri ustaz zambri, cik su.. ble mjls 2???-"sahabat tulip"-

FiNa said...

hahaha..
xpe2...
last2 tak gune pon 'dulang' tu...

Anonymous said...

cm 2 xpe la.. jnji sume ok..