Thursday, October 29, 2009

Bukti!

Assalamualaikum...

ok... harini n3 pendek je...

nak hantar bukti aku blaja fizik.. hohoho...

ok.. dalam tensyen blaja, rasanya setelah belajar dalam tempoh yg lama, meja study hanya layak menjadi hiasan bilik je..

yela, badan pon da naik penat,
last2 lantai juga menjadi lokasi utama.. hohoohoooooo...


walaupon lantai ni sejuk, takde alas tikar getah pon, tetap menjadi lokasi yang agak strategik gak nak study.. penat duduk, baring... penat baring, duduk balik.. ;) erks! yeke??? ish3... anak dara pon buat camni ke? huhu... lappy tu, roomate aku punye ye, jangan salah sangka.





ok... setelah sakit pinggang bile blaja kat lantai, kita blaja la pulak kat tempat paling best, selesa, cantik, indah, dan syurga di bilik kita... perkanalkan, katil! hohoo.. mmg best la blaja kat sini.. tapi, pelik skit la bile blaja kat katil kan... sebab, blaja kat sini mesti takkan lebih setengah jam... sebab lepas tu, korang bayangkan la sendiri pe yang berlaku... hohohohooo...
ok, sampai di sini saje, lain kali antar n3 lagi, k?wish me luck!
p/s: pedulikan keadaan yang bersepah erk kawan2.. huhuhuuu

yg penat study,
~FiNa~

4 comments:

I am Karl said...

fina,

all d best exam

bgusla rajin study

dak pompuan mmg rajin study - dats fact

wedding abg karl dtg la k

FiNa said...

tq karl...

hurmm.. tak dapat datang la karl... masa wedding tu, tgh exam week la... sorry erkk.. huhuu

all da best to you too...

ayisy said...

fuyoh! dasyat kau study. Aku study kat meja jek. kalau study kat katil memang sakit badan. pehal ntah. hehe... kalau kat lantai itu style aku duduk asrama dulu.

FiNa said...

etheetheee...
yeke?
ni la style aku stdy.. hehehe
sakir pinggang? takpe.. bile sakit pinggang tu, bile bunyik mmg sedap.. hehhehehee