Wednesday, October 28, 2009

Melda Ahmad rakan sekelasku.



Assalamualaikum...


ok.. aku mengaku... hariku akan terasa kosong jika jari jemariku tak menyentuh laptop kesayangan aku nieh.. erm.. ade bantahan? takde2...

ok... exam? usah di tanya.. nnti aku mengeluh tak habis2.. nape? sebab satu perkataan je.. aku lupa perkataan 'bekerjasama' dalam bahasa inggeris. BOLEH TAK???!!! dush! dush! rasa nak kasi sebijik penumbuk kepada diriku sendiri...
ok, tu cerita semalam. lusa, aku ada exam Physics 143 plak...huhuuuhu...

guess what, aku tak sentuh buku langsung sampai malam ni. gile! sengallll...

ok2.. actually taknak pon hantar n3 menjela pada harini.. just nak gtau smlam,hidupku penuh dengan ketensionan, kegeraman,dan kecelaruan... Dengan internet yang lembab, mmg kepala otak ku jadi macam kertas remuk. huhu...

tadi tengok jap blog jard. erm.. baca entry pasal Imelda Ahmad, my classmate.. wah, da jadi penyanyi dia rupanya. erm.. dunia ni kecik je rupenye. tak sangka aku pernah satu klas dengan artis kan.. erm.. gambar kat atas tu, gambar kelas aku masa form 2. Imelda ahmad 7 dari kiri. aku, 10 dari kiri.

ok.. akui takde mood sebenarnya. erm.. skrg aku baru perasan, ramai jugak yang blogger yang mula tak bersemangat dengan blog masing2. dah tak macam dulu. aku kecewa. skit la... yela, klu dulu boleh bergurau2 lagi dalam blog, skarang dah tak lagi. komen pon dah tak balas. ke, aku yang emo? myb dorang bz.. kot... aku tau.. aku pon bizi gak sejak nak akhir2 ni. dapat jawatan mmg tanggungjawab yang berat. tapi siyes aku rindu gile masa2 tu. aku nak ulang balik time tu. boleh ke?

oye, baru teringat, aku belum update lagi cerita pasal aku jadi mc tu kan? huuhu.. nanti2 la aku update. tu pon kalau ade orang ingatkan k.. ok, myb mmg boring la n3 kalini. tapi, sorry sangat2...

p/s: ok tak templete ni?

wassalam..

~FiNa~

12 comments:

Naz said...

bekerjasama = cooperation

layout ni cun... pokcik pun suka...

FiNa said...

lepas exam baru teringat naz oi.. huhuhu...

layout ni macam pernah jumpe.. huhuuhu

naz, bizi erk ko skrg.. huhuu

Naz said...

patutnya sebelum exam la kena ingat... hahahaha....

layout ni aku suka la Fina. cun woo...

aku bz tahap 6 petala la skrg. tu pasal aku x dpt nak replay komen2 kat blog aku tu. naper? ko nak belanja aku ker?? hahahaha :p

FiNa said...

nak buat camne..
dah lepas exam baru teringat... hoohohoho..

sian ko bz..
nak aku tolong ko ker?
hhuuuhuu

eh, biasanya orang bz ni banyak duit..
so, sapa yang patut blanje sape erk?
ko la kan? kan?kan?

Naz said...

boleh gak.. ko tolong aku buat ayor... teh tarik oney... hahaha....

ko ni... ingat fulus jer... aku ni bz pesal x der duit. kalo aku ada bnyk, lebih baik aku lepak2 jer...

FiNa said...

teh tarik? wokeeeeeeeeeyh!

oo.. ala.. jgn marah la... pokcik kan kayer... huhuhuuuu

Naz said...

perghh.. sedap siott teh tarik ko ni... x cukup 1 gelas ni. nak 1 jag boleyyy?? ahakss...

pokcik x marah... mudah2an masin mulut ko Fina oiii... ;)

FiNa said...

mesti la sodap... tengok la sape yg buat kan... heheheheee

insyaAllah... ko keje la rajin2..

Naz said...

hahahaha... iyor lah cik fina oiii...

Insyaallah, asalkan inchik M x dtg menganggu aku... hehehehe

FiNa said...

sape inchik M???????????

yg sungguh menggoda itukah??????

Naz said...

aderlah... sungguh menggoda jiwa dan raga pokcik... hahahaha!!!!

FiNa said...

hahahahaa...

papejelah naz...

ea, wish me luck k...