Monday, October 26, 2009

Hari Esok...


Assalamualaikum......................

Nak tau tak ape akan jadi pada hari esok?
AKU ADE FINAL EXAMMMMM!!!

Pergh!! aku tak study pape lagi nieh! bajet bukak lappy nak cari past year question kat laman UiTM... DANDAN!!!! yoyo'ooooo jerk!

Okayyyy kawan2..
dikesempatan ini, aku ingin menyusun kesemua jari tangan dan tidak dilupakan juga jari kaki memohon maaf andai ade terkasar bahasa, terbuat salah dan pelbagai lagi ke'ter'an (malas nak fikir ayat. nak study pasni... kot.)... maafkan aku erk...

Sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah, yang buruk itu datang dari kelemahan aku sendiri..
(sob... sob... sob... sedihnye...)

Doakan aku berjaya menjawab dengan tenang, (first time buat exam la katakan...) dan dengan idea yang mencurah2... huhuhuhu..

ni jadual exam aku...

28.10.2009-BEL 120 (ESOK!!!! English)
31.10.2009-PHY143 (Physics)
03.11.2009-CTU101 (Pendidikan Islam)
09.11.2009-MAT133 (Mathematics)
12.11.2009-CHM140 (Chemistry)

Mechanical? takde final exam... 100% carry marks... uhuhuhuhuhuuu
Bahasa Melayu?? takde!


Okayyyyh!!! Wish me luck!!!!

Assalamualaikum....

7 comments:

Azrul Hisham said...

good luck (^_^)

FiNa said...

TQ....

(^.^)v

Anonymous said...

wuit along! nak final esok pon boleh lagi nak blogging!!!

study la weh!

Naz said...

GOOD LUCK!!!!!

ekau jng bawak toyol pulak... hahahaha....

FiNa said...

toyuol?? aku takde mase nak bawak toyol.. kalau kat dewan boleh la jugak, tapi kitorang kat kelas beb..setiap kelas 2 orang penjaga plaktu.. huuhu

Jard The Great said...

ehehe.. kawan mu ek?? wishing u luck with ur exam.. da abes ka?

FiNa said...

blm abis la kak jard.. huhu.. lusa pon kene berentap lagi.. huhuu