Monday, March 16, 2009

terima kasih!!!

assalamualaikum...
Firstly, aku nak ucapkan trme kasih kpd sume member2, adk2 angkat, family dan tak dilupakan, pihak maxis yg still ingat lg birthdate aku... huhuhuhu... walaupun result spm aku agak menghampakan, tp korang still concern kat aku........... huhuhuhuhu........ terharu nyerr..

satu ahri tu aku memang bizi.. fon aku sntse melekat kat telinge aku smpai pkul 11.59 malam... yela,kan haritu dapat free panggilan percuma maxis ke maxis... aku pe lagi.... hahahahaha.... sampai masa kat atas moto pon aku stilll ckap kat tepon... hahaha.... smpai orang yang aku tepon pon sakit telinga dgar bunyi angin kat tepon... gagagagagaga sorry yerk kawan-kawan...

tapi aku tak puas hati la... banyak lagi member yang aku tak tepon... borak memang panjang... sampai orang yang aku tepon 2 abis betri... hahahaha...

haaaaa........ ble da borak panjang2 tu, mle la... ada mcm2 jnis membe aku nie... ada yang melepaskan rindu la, melepaskan perasaan sket hati la and macam2 lagi la... hahahaha.......

kpd sesiape yang aku tak tepon tu, sorry tawww... bkan tak nak tepon, tp hari tu pon aku kne tlong parents aku kat kdai... bkan dpat cuti pon........ ape2 pon, aku still ingat kat korang taw...

oye, aku berkongsi bday dgn sorang junior aku ni...

HAPPY BIRTHDAY MUBARAK!!!!!!!

6 comments:

MrRight said...

thanx kak fina..muahh.

mira amair said...

ckp fon ms bw mtor..air liur pn turut sama berterbangan..hehehe..

hysMan.. said...

Salam..
Fina..nice blog..
harap boleh share anytin' with our blog ya..
slalu la singgah..
peace no war..
:p

FiNa said...

salam hysman.... tQ 4 ur comment... huhuhuhu... tp aku punye blog takdela best sangat macam awk punye blog... tapi, seriously, awak punyer blog memang best... nak pecah perut aku bace n3 awk... hahahahahahahahahaha....

hysMan.. said...

pecah perut nape??
pasal terkeluarnya idea2 yg tak daa akai punya orang kaa..
hihikkk....

sweet pink..
heheee..

FiNa said...

hysman.......

selamat menengahkan idea2 bernas ko...

pink??? owh... bukan sengaje aku nak amik pink ni... cume aku tengok cam menarik je... so aku tibai je la....

slamt maju jaya dalam memblog.........

p/s: cantik arr blog ko... best... bernas... sila beri tunjk ajr......... huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu...
(aku baru je dalam bidang blog ni..)