Wednesday, March 18, 2009

SMS....

malam tadi aku mesej ar member2 aku... yang peleknyer, ade BEBERAPA membr aku ni membangkitkan soal prcintaan, perkahwinan, and prisip aku terhadap prinsip lelaki.. korang nak tau ke prinsip aku terhadap lelaki? kalo nak tau, tanye personal je dgn aku ek... karang kalo aku dedahkan kat blog aku ni, abis le aku kne basuh dgn korang... hikhikhik...


tapi,aku bukan nak ckp pasal prinsip akuni... tapi aku jz terkejut sbb aku da pandai nak nasihatkan org pasal percintaan... hehehehe... aku pon tekezut gak... hekhekhek....

(personal life aku pon tak dapat khidmat nasihat dari diri aku sendiri tau... hikhikhik.....)


ermmm... ble aku pker2, mmg susah nak bg nasiht nie... kne bermain dgn kate2... kate2 kne la berhikmah dan penuh makne... kalu tak, memang kate2 kite tu takkan masuk dalam kepale otak dorang...


ok la, tu je....


salam sayang,

FiNa
p/s: aku rase la, aku blaja sume memotivasikan orang ni dari blogger terkenal kat blog aku ni,iaitu,:
i.hysman
ii.naz
hahahahahaha... jangan marah ar bro.....

8 comments:

MrRight said...

huhu..
kak fina tulong zu lak ek..
zul suke "cinta".. huhu..
x tahu napew..
kak fina tolong ek.. pliz.

FiNa said...

adus.... soalan zul tak jelas... reject!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

ko jumpe la dengan pakar saket jiwa...
e2 je nasihat aku...

zul, zul online ni da siap sume homework ke???? nanti kne marah, akak tak tanggung...

zul, blaja elokk2 taw... nanti exam wat btol2... huhuhuhu.... jangan jadi macam akk...... jmpe lg 6 tahun dari sekarang.... rsenye mase tu akak da balek malaysia.... huhuhuhu... msti rindu kat korng.... huihuhuhuhuuhuhuhuhuuhuuuuuuuuuu....


~kak fina~

hysMan.. said...

hahahaaaaaa.....
pecah perut aku....gelak...

glamernye aku..huahahhahaaa..
naz,ko dea dikenali seantero dunia...
hahahaaaaa..
thanx fina..hehee..
tapi hang umo bape ye???
luar negara???
fuyooooo...
:p

FiNa said...

hahahahahahahahaha.... tak cukup thank je... kene blanje aku makan kat hotel..... hehehehe...
umo???
aku kire junior ko la....
aku 18 tahun...
hahahahaha...
kire aku budak mentah je....
tapi aku tak sure lagi keluar ngre...
keluar negeri pon da cuak, na pulak nak keluar ngre....
tengokla kalo aku dapat pinjaman dari mane2 sumber, bru aku pegi...
ko nak ikot tak???
at least aku ade teman...
xde la ketakutan nanti... hehehehehe....
gurau je bro... jangan mara.....
(^-^)

mahfuz said...

oit2..haha..ssah la chat kt sni..awk add je la myspace sy..snang..

FiNa said...

still tak dapat mesej sye ke mahfuzzz??? sory la susah2 je awak niehh... tskpe klu xbole xpe...

hysMan.. said...

eleh fina,jual mahal plak hang...
trima je ler mahfuz tu..
hihikk..

budak mentah??
kalu mendah gi masak baru boleh matang..
pengalaman mengajar kita...
:p

FiNa said...

amboi2.. pandainye nasihat orang len.....

nasihat dri awk sndri ekkk.........