Thursday, March 12, 2009

kat mjsc kkb....

Harini, aku ambik result SPM... huhuhuhu.... result aku takdela gempak mane... member-menber aku berderet-deret yang dapat straight A......... huhuhuhu.......... jeles gak... tapi nak buat camne... dah ketentuan Illahi.. Bersyukur je lah apa yang aku dapat... At least takde la terlajak dari 4B.... huhuhuhuhuuuuuuuuuu............

on the way nak pegi tu ade la gak aku amik beberapa gambar buat kenangan.... tapi sayang nye, aku dapat jumpe adik2 junior aku semua sekejap je... tak puas la.... :(


kafe.... dlu, cik nor yang niaga kat kafe ni, tp harini aku tengok orang len plak yang niaga kat sini... waaaaaaaaa......... sejak aku pegi, banyak gak perubahan kat maktab ni aku tengok. dewan selera(DS) pon, orang lain punye tender, bukan orang dlu lg... aku dengar, banyak gak cikgu2 da pergi dari maktab.... bersepah-sepah... ade kat HQ, ade yang pindah kat maktab lain, ade yang berhijrah ke negara lain, ade yang bersara, ang macam-macam lagi.......




haaaaaaaa........ ni la salah satu blok kat Darul Quran. bez la tgk dak2 kat sini.... mostly, penampilan dorang alim2.. sejuk mata memandang..... bugak2 nye pon, baek2 belaka.... tu yang aku nampak la.... tapi yang aku tak nampak, tak taula..........






wah wah wah.......... sedapnyer makan jagung.......... sempat gak adik aku makn jagung sebelum sampai kat maktab.... aku gak yang tak dapat... habis di bahamnye sorang.... huhuhuhuhuhuhu......







bebudak kat atas ni merupakan antara pelajar terpandai kat maktab... congraaaaaats!! gambatte!! perkenalkan, jason and yip!








ni plak gamba beberapa blog asrama ktorang... bersih kan?? say thank you to pak husin, warden2, and all teachers...





ni plak gamba taman kat dpan gate maktab... tp xtaw la camne punye sudut bleh jd cmni lak visual tue...








adik aku, razif dengan gaya senyum kambing nyer....




tol gate woman... hahahha... sje je amik gmba ni... tersipu-sipu taw dy malu... hihihihihihi






sepanjang perjalanan ke maktab, kami disajikan dgn panorama yg indah... time aku skola dlu, aku memang tak saba2 nak blek maktab ble cuti... sebab pe? sbb dpt tgk keindahan alam yang menghijau... indah.... cantik... itulah antara kesempurnaan ciptaan Illahi... hilang juga kerisauan homework2 yang melambak tak siap lagi... tapi buat sementara je la... ble da sampai maktab, bru tergopoh-gapah nak siapkan homework... hahahahaha.... sbab tu aku tak pernah sebut cuti sekolah sebagai holiday, tp homeworkday... wakakakakaka........







3 comments:

MrRight said...

waa.. bagus2..
tp kenapa gamba atau name zul x dew dlm nih.. hehe, saje je nak mencpp..

FiNa said...

ler... ktee kan tak sempat nak amik gambo aritu... camne nak tarok gamba awak tu... tak elok mencapap lebeh2 taw.... huhuuhuhuh


jangan marah ar zul....

MrRight said...

huhu..
x pew.
erm.. cantik gak ek blog kak fina..
bgus2..