Saturday, August 1, 2009

UiTMku, tunggulah kepulangan aku!!!


Assalamualaikum....


Terima kasih kerana sudi membaca artikel ku lagik... ehhhehehee.. walaupun Bahasa Melayu aku taklah mantap mana, tapi bolehlah agaknya kalau nak difahami isi kandungannya. Hehehe... Rasanya macam nak buat artikel surat khabar je. Ahaks!


Okey la kawan-kawan, kali ni aku dah kering idea dah camne nak buat artikel mantap macam blogger-blogger tersohor macam HysMan, Naz, kak mynna, kak farhana, kak anem, x-po, karl, joe, aznil nawawi atau sesiapa sahaja yang memang dah expert dalam bidang blog ni. Walaupun aku post entry macammana sekalipun, hasilnya hanyalah kepuasan saja. Aku pon baru lagi dalam bidang ni. So aku banyak belajar dari rakan- rakan blog yang lain.


Aiseh.. dah nak balik kampus. Bestnye.. tak sabar rasanya. Hehehe.. tapi satu benda je yang aku paling benci bile nak balik kampus nieh... packing! Memang masalah la nak packing ni. Kalau boleh nak je aku angkut sekali dengan almari pakaian aku tu. Tapi apakan daya, bonet bas tu tak muat nak masukkan satu almari tu sekali. Huhu.. so, maybe aku akan sewa lori.. erm.. jap jap jap... mane nak cari duit nak sewa lori? Takkan nak pakai duit ptptn kot? Ah.. tak mungkin, tak mungkin... fina! Stop dreaming!!


Huhuu... walau apa sekalipun, kau kena juga packing nieh. Dah tu pulak, haritu aku bawa banyak sangat baju balik rumah. Sampai roda beg tu pon nak rosak dah. Huhu.. fina, fina...


So, sekarang ni aku dalam misi mem’packing’.. so, chow... Assalamualaikum.

6 comments:

FiNa said...

im da 1st!!!!!!!!!
hahahahaa

FiNa said...
This comment has been removed by the author.
Farhana said...

Cetttt.. Apa daa.. Sndiri ngomen sendiri pny kaa fina.. Hahaha.. =p

Ade jugak nama minah senget farhana dlam ni.. Ish3.. Tak pyah ler.. Saye ni pmalu orgnye.. Kah kah kah.. =p

Fina.. Slamat blaja balik.. Haih.. Org sume dah nak nek klas.. Akak pny kolej jek tak coti2 malaysia lagik.. Wawawa.. =p

Amieynna Amin said...

fina da nak balik..
sunyi laa blog akak tnpa bebelan kamu..
huhu..

FiNa said...

kak mynna..
takpe.. rsenye kite aktif gak kot nak blogging..
sbb ade wifi.. hehhee..
tapi, malam tadi pi tengok, takde plak. .. huhuhu.. nasib la.. tak connect la pulak...

hysMan.. said...

patot ler aku tersedak tatkala minum teh sechewann td..
kamu ghupanyer sebot nama gwe..
ces..
hahahaa..
ko mmg suka angan fina oii..
tp takpe berangan mksud sihat minda..
hahahaa...

fina fine..hehee