Saturday, June 6, 2009

Orang yang mencintai kamu...

1 Orang yang mencintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa
dia mencintai kamu. Dia juga tidak mengharap cintanya di balas. Yang dia tahu di hati dan matanya hanya ada kamu
satu-satunya.

2 Walaupun kamu sudah memiliki teman istimewa atau kekasih, dia tidak
perduli! Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu tetap menjadi
impiannya.

3 Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya, di hati
dan matanya kamu selalu yang terbaik walaupun mungkin kamu merasa
berat badan kamu sudah bertambah.


4 Orang yang mencintai kamu selalu ingin tahu tentang apa saja yang
kamu lalui sepanjang hari ini, dia ingin tahu kegiatan kamu.

5 Orang yang mencintai kamu akan mengirimkan SMS seperti 'selalmat
pagi','selamat hari minggu', 'selamat tidur', 'take care', dan lain-lain
lagi, walaupun kamu tidak membalas SMS-nya, kerana dengan kiriman SMS
itu lah dia menyatakan cintanya, menyatakan dalam cara yang berbeza,
tapi berselindung ayat selain kata cinta itu.

6 Jika kamu menyambut hari tahun dan kamu tidak mengundangnya ke majlis
yang kamu adakan, setidak-¿tidaknya dia akan menelefon untuk mengucapkan
selamat atau mengirim SMS.

7 Orang yang mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yang
dia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yang kamu sendiri sudah
melupakannya, kerana saat itu ialah sesuatu yang berharga untuknya. dan
saat itu, matanya pasti berkaca. kerana saat bersamamu itu tidak bisa
berulang selalu.

22 comments:

Nur Farhana said...

Dik fina.. Yang number 3 tu dah dibuktian scara saintifik ke? Hik hik hik.. Kalo daa, sukanye daku.. Haha..

Number 5 tu plak? Meh la sini akak bg number akak kat fina.. Da takde org pn nk wish slamat pagi, slamat tidur, take care.. Fina jek laa wish.. Hak hak hak..

Merapu-rapu plak diriku di sini.. =p

Naz said...

ko tengah berchienta ker Fina.. ;p

Amieynna Amin said...

adeh..
indahnye bile ade org mencintai kite kan??
jeles2..
fina ngah bcinta ngan sape??
=p

Naz said...

Amina... Fina ni tngh bercinta dng ehem2x... siapakah itew?? hahahaha...

FiNa said...

kak farhana... taper2.. nanti kalo akak da dapat pakwe, mesti ramei nak wish...

yg no.3 tu, errrrrrrrr....
betol kot... huhuuu

akak mesti suke makan ikan kerapu kan????saye suke makan kerepek...huhuuu

FiNa said...

naz...
aku tengah dalam proses nak mencintai sepenuh ragaku kepada Yang Maha Esa...

FiNa said...

kak myna...
saye tgh bercinta dgn...
er... sape itew???
er...
sape nak??? angkat lidah!!!!!!!

Naz said...

Alhamdulillah... bagus3x...

FiNa said...

ei naz!!! nak email..

Naz said...

email saper?

Amieynna Amin said...

ceh fina..
skg da pandai yer..
cepat2 khabarkan pada dunia..
sape dihatimu skg...
hehe..

FiNa said...

siapa di hatimu
siapa yg kau rindu
siapa yang ada di hatimu.....

si dia di hatiku,
si dia yang ku rindu,
si dia yang ada di hatiku...
lalalalalalalalalalalalalala....

huhuhu...
kak myna,
nader...
tade sape2 la...
huhuuuu

nanti kalo da ade,
sy bwt announcement...

FiNa said...

naz,
email ko la..
aku ade menda nak send ni...
baek punyer...

FiNa said...

aku baru abis baca n3 nieh...
er...
yeke??

btol la...
btol...
aku tau,
mmg btol..
org yg mencintai org tu akan menghargai orang yg dicintainya...

huhuuhuhuhuhu...
sape tulis n3 ni???

Naz said...

lah.. ko yg post n3 ni, ko blum baca lg? ko la yg tulis kan? atau ko copy paste ajer...?

ni email aku :
bizs.0001@gmail.com

ko hantar email2 yg baek punyer tau...

FiNa said...

aku tak copy paste..
aku drag je tros..hehehe...
malas kan??

aku anta n3 yg baek nyer, tapi tak brani aku nak publish.. ko kan berani.. hehehehe

Naz said...

nnti ko boleh join group drift yer...

tngk mcm mana content email tu dulu. kalo ok, aku hapdet... naper ko x brani publish sini??

hysMan.. said...

wahhhh!!!!

no komen ler pasai topik ni...
:p

FiNa said...

man, aku tau nape ko takleh nak komen,
sebab ko taknak ngaku...
tol tak???
hehehehe...
aku tau...
(^^,)v



naz,
aku tak berani publish sebab nanti ade pihak yg marah lak bile terasa pedas...huhuhuu

Naz said...

suruh org tu minum air la...

hysMan.. said...

No komen juga..
but i admit ler..
im speecless when i read this n3..
wonderfulllllll lorrrr..
cheewahhh....

ape yg ko tahu ha??

FiNa said...

man,
wonderfulllll???
cube ko tanya kat org yg suke ket ko...
mesti dorang ngaku...
huhhuhuhuhu...
tak caye tanye kak mynna...


naz,
air???
terjun dalam loji je la...