Tuesday, June 9, 2009

haram ke halal???

Nampak perkataan yang memberitahu ianya haram??? Nampak cop halal???





FiNa: Beware taow...

15 comments:

Rabiatull. said...

huhuu pork noodle halal
bengoong penipu.hahah.
mane ko dpt ni?

Naz said...

depa ni ikut suka mak bapak depa jer letak cop halal. ko email la gambo ni kat jab agama. ni salah guna logo halal ni...

FiNa said...

weh...
mane ko jumpe aku nyer blog nieh???
sesat kat alam maya erk???
huhuuu...
benda nieh aku dapat kat email la...
orang send kat aku...

FiNa said...

naz, bole kaa????
aku takut tu gambar palsu je bro...

Naz said...

x per.. nnti aku email sendiri... suruh depa sahkan...

FiNa said...

tq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

naz mmg baek.. hehheehheehee..
jgn drag nama aku plak..

Naz said...

naper x boleh libatkan nama ko?? berani kerana benar taw...

hysMan.. said...

itu bukan actual logo halal jakim so jgn beli klu nampak..
tapi aku tak penah nengok pon mee cup nih..hehee..

~yup,aku sokong Naz,brani kerana benar sambil2 jual nama sendiri mane tau nama naek kat jakim tuh nnt..fames pokcik..hahaaa...

Naz said...

Man..
memanglah ko x pernah nmpak, pesal tu produk dr daging babi...

aku guna nick sajer. bukan nama asal aku da...

>welcome back bro...

FiNa said...

hysman kembali!!!!!!!!!!!!!!!!!

okey la, aku berani la nie... errr...

aku pon tak penah nampak mi nie...huhuhu...

naz, ko gune nick 'nazarina' ke??

Naz said...

Fina...
x... x rela lah... ;p

hysMan.. said...

> Naz,tapi klu da terlabel dgn logo halal tak mustahil juga ia dijual kat public area right??
hmm..juz beware laa..

> Fina, nama nick Naz NAZaRia..huhu..

Naz said...

Man..
aku fikir x. pesal setiap label ada QA & QC nya x kan senang2 jer nak guna cop halal dlm produk non halal?

Naz said...

bukan nazaria... ganaz laa...

FiNa said...

naz,
tak rela???
yolah...
QA & QC???
amenda tuh???
ganaz3...


man,
nick tu macam sesuei utk naz...
kan3...?