Friday, October 22, 2010

Kelab, Persatuan, Kelas. <-- aku sayang semuanya :)

Assalamualaikum.

Sekarang pukul 8.00 pagi. Tepat. Bukan senang pukul 8 pagi ni aku dah betul-betul sedar bila musim study week ni. Kadang-kadang mesti sambung tidur. Isy3....  buruknya perangai. Hehehe... 

Dalam 3,4 hari sebelum ni, aku bizi sangat. Sibuk menyiapkan Borang Permohonan Aktiviti Persatuan Kesenian Islam untuk aktiviti semester depan. Alhamdulillah, selesai sudah tugas itu. Sangat penat sebab banyak benda kene buat. Bila hantar, mesti ada je yang tak selesai. Thanks kepada Kak Aina kerana sudi menyiapkan bersama. 

Antara aktiviti yang siap di pohon:




a) Pertandingan Nasyid Inter Fakulti dan Kolej (18 Februari 2011)

b) Konsert Aspirasi Islam. Tema: Cinta Suci bersama Ustaz Nazrey Johani [ex-Raihan] (18 Februari 2011)
c) Kembar Mencari Sinar. Tempat: Taman Tamadun Islam (11-13 Mac 2011)


Untuk Kelab Rakan Siber, aku tak perlu bimbang apa-apa lagi. Sebab ada pihak yang berdedikasi menguruskannya. Aku percayakan mereka. Terima kasih kepada Am, Zack dan Taufiq sebab dah selesaikan tugas itu. Aku sebagai setiausaha memang nak tolong, tapi aku pun busy untuk PKI. Maaf semua.   -.-"


Antara aktiviti yang Kelab Rakan Siber rancang untuk semester depan:




a) RC Tour
b) Kem di Monkey Beach
c) Pertandingan Fotografi


Kadang-kadang, terfikir juga. Aku aktif kelab-kelab ni semua sejak aku semester 1. Penat. Study bukan gempak pun. Tapi, sudah tersemat perasaan sayang pada kelab. Tak sanggup meninggalkan kelab. Lalu aku gagahkan juga.

Kenangan yang dilalui bersama ahli-ahli kelab sentiasa tersemat di hati. Kalau aku review gambar-gambar lama, pasti tersenyum.     :)

Memori bersama Rakan Siber 

Memori bersama Persatuan Kesenian Islam

Bila borang tu semua dah siap, aku ingat nak mulakan study. Rabu ni dah mula final exam. Aigoo~ tak study apa-apa lagi ni.       -__-"
MUNGKIN ni entry terakhir aku sebelum final exam ni habis. Aku nak study hard la kali ni. Tak sanggup rasanya nak repeat paper. So, wish me luck okeh?

So, supaya korang tak rindu aku, (macamlah korang akan rindu aku kan?) aku sertakan gambar ni sebagai pengubat rindu. Ni gambar terbaru aku kat Pantai Bersih hari Selasa lepas. Masa ni kelas BEL kami buat BBQ. Sedap pulak tu makanan budak-budak lelaki masak (Geng-geng Nasrullah, Faisal, Fadzil, Nazif dan yang lain-lain). Masa tu bulan mengambang dengan penuh pancaran! Ececeeh.... Cantik tu! Lepas ni mesti rindu Madam Suzana... Memang memorable moment lah~

Habis mataku sepet dek kerana flash yang sangat menyilaukan itu. Kak Zatul lagi tak boleh blah. Pejam terus.

[Kredit gambar kepada Madam Suzana]





<--- We are MD3L-ians @ aLiens???
Klik gambar untuk besarkan gambar.

[Kredit gambar kepada Madam Suzana jugak]




Okey, samapai di sini saja, kalau ada kelapangan, kita ketemu lagi. Hehe...

Wassalam...

1 comment:

bUdAk kEnTaNg said...

aktif betul ko ni erk...
adehhhh...yg pntg study jgn lupe...:p