Sunday, May 3, 2009

TQ kak anem!!

yeyeyeyeye!!! kak anem bagi award... yeyeye..

maseyh kak...

ni dia rupa award yang ku trima...



huhuu...
jangan jeles yer man n naz...


huhuu... tapi, ade syarat la pulak... ini dia syaratnyer...

  1. pastikan jantina anda perempuan
  2. copy badge sebagai award
  3. nyatakn 7 sbb kenapa anda bangga jadi perempuan
  4. passkan award kepada girlfriend anda

huuuuu...

1. aku memang perempuan, takde jantina lain..

2. wokeyh!

3. sebab aku anak perempuan satu2 nya...

sebab aku amik mechanical engineering

sebab aku akn jadi ibu suatu hari nantu (insyaAllah)

sebab aku bukan lelaki

sebab aku takde kakak

sebab aku takde adik permpuan

sebab aku selalu dapat cuti seminggu pada setiap bulan... cuti ape?? hehehehe..

4. aku tujukan khas award ini kepada

~ afie

~nuha

silelah ambil, jangan malu2..

p/s: tq akk anem...

35 comments:

hysMan.. said...

ishhh...mane aci nih..
ni akan menyebabkn kemarahan org kampung..tok ketuaaa!!!!
abeh tu laki dpt apaa???
eh,takde laki pompuan tak muncul tau..
huahahahahaaaa...
takpe hang tunggu je Fina,akan ku reka satu award khas utk lelaki yg diberi nama Award Buaya..
hihikkk...
ko tunggu je nnt..
aku dgn naz tgh dok design nih..
wait haa...

hihikkk....

jgn nakal2 ye.... :p

Amieynna Amin said...

haa..
man..
AWARD BUAYA DARAT..
mesti ko penerima sulung kan???
jgn marah bro...

aku tau ko setia...hehehe

~ h a n i m h u s i n ~ said...

salam..
u're welcome dear..kerana diri kita sungguh berharga.

haha..award buaya darat.hebat tu.

hysMan.. said...

buaya je la...darat tak mau..
tak seswaiii....
klu bg tembaga ok gak..
wakakakaaaa....
aku yg buat aku la yg terima dolu..
tp gwe tak nakkkk.....

ku stia pada yg satuuuu..
tetttt..
:p

Amieynna Amin said...

man..
aku tau..
ang setia pd "si dia" yg satu..
hehe..

FiNa said...

kak myna...
sape 'si dia' tu kak myna??
akk ek??
kihkihkih...
gurau jer...

man...
hahaha...
jangan jeles man...
ala...
ko kan da banyak award...
bagi ar aku can lak nak merasa award...
kuikuikui...
haah la man, ko mmg ssuai buat award buaya darat tu..
sbb, ramai flower ko, eh silap! follower ko tu pompuan...
heheheheeee...


kak anem,
tme kasih ye....
jasamu di kenang...
hehehe

huih... first time tu dapat award...
hheheheee

Amieynna Amin said...

tanye laa man sendiri..
sbb die punye "si dia"..
hehehe...

Naz said...

x jeles pun... i pun pompuan gak. nama i nazarina... boleh la i amek award ni. awww....

>Man kita wat award buaya design kaw2...

hysMan.. said...

iye ke??
bukan ke aku penah bagi award kat ko??hehe..den lupo laa..
takpe,nnt aku dgn Naz bikin 1 award buaya tu aku bagi kat ko ye Fina as 'Award Buaya Timah'..
kihkihkih...
mane ramai flower2..lydybird ade ler..hehe..hang salah sorangnye..
hehe..

--> Minna,
hang kenai ka pada 'si dia' yg satu itew???jeng3x...

bergolek2 aku dok gelak dgn Naz nih...awat mmbr aku sorang nih da bertuko jantina pasal award...
nazarina..auwwww..
hehehe..klu gitu i pon nak jugak ler hysmahani...kahkahakah...

--> Naz
yok ar,kita buat satu design award yg boleh memecahkan pancaindera barang sape yg melihatnya..
gempaq siuttttt....
'Award Buaya Matrik Algebra'..
marbeles...

jgn nakal2 ek Fina..
huhu..

FiNa said...

man,
eleeeeeeeeh!!!
ko mane penah bagi award kat aku...
bagi tag banyak la....
peh! itu pon lupe... sahlah ko banyak sangat ladybird tu...

kak myna,
akak kenal 'si dia' yang mana satu??? ade banyak tau..
man collect dari setiap pelosok negara, termasukla dari zimbabwe...
heehhehe..
ntah2 akk pon bakal menjadi salah satu daripada list 'si dia' man ni kowt..
nanti jangan akk nangis lak...
ngeh3..

nazarina,
boleh tak i nak jodohkan u n abang jiran nenek pakcik sedara mak tiri belah bapak sepupu angkat i yg kat zimbabwe???
bolh la... boleh la...
sebab dia kata dia mint sgt nak cari 'pmpuan ' macam u n aunty hysmahani tu...
ok x??
u tlg tnye2 kat aunty hysmahani skali erk??
TQ...
hehheee..

award buaya timah???
mcam bes... tapi kalo ko nak bagi takpe..
aku amik, tapi cepat2 aku akn post kan kat akak nazarina and aunty hysmahani...

hehehe...

jangan nakal2 ek aunty hysmahani and akak nazarina...
heheheee

FiNa said...

*** pergh!!! panjang gle name 'pompuan' tu... penat aku aku nak taip...hehe***

hysMan.. said...

alah ciannye die..
nnt aku some award plus tag kat ko yo!!wait n see lorr..
huhu..
ladybird ku itu suma sudah mendirikan masjid..yg ade sekerat je yg single itu pon ramai da terpikat kat mat2 zimbabwe..hahaa..

minna,kawan aku kat skolah rendah lagi..tapi die tak kenai satu pon 'si dia' itew coz biarlah rahsia aku dan 'si dia' saja..
huhu...
dr zimbabwe pon tak ketinggalan ade gak plus dgn kat senegal sorang..wawawaaaa...manis betul madu nih...hang rasa masam kaa Fina???
knape abang jiran nenek pakcik sedara mak tiri belah bapak sepupu angkat minat kat nazarina n aunty hysmahani tu??mesti depa berdua tu vogue n da vas kan..kan???
malatopp!!!yg sure aunty hysmahani tu tak berminat dgn abang jiran nenek pakcik sedara mak tiri belah bapak sepupu angkat ko tu..taste die tinggi wooo...tak men la zimbabwe nih..korean boleh..huhu..
ceh!!!boleh jd giler aku!!
hehe..

semestinya hang yg nakal Fina..
dush!!!!
:)

Naz said...

adohaiii... senak prankeas aku baca korang ni borak.

nazarina?? ish, ada org menyamar tu. ni yg bahaya ni. bila masa aku bertukar jntina ni??....

Man, nanti kita wat design award buaya yg ko taipkn tu. kita kasik pecah sama itu pancaindera yg mlihatnya...

Fina, abang jiran nenek pakcik sedara mak tiri belah bapak sepupu angkat ko yg kat zimbabwe??? err... panjangnya salisilah ko tu. ko ni asal sana eh?? hehehehe.... jng nakal2 ek???

Amieynna Amin said...

nazarina ke nazaria??
haha..
mcm nama kete..

man..
aku xkenal "si dia" tu..
tp aku tau laa ang memang setia ngan die..
heeee...

Naz said...

Amina...
dua2 pun boleh kot.. x der kena mengena dng sesiapa yg masih hidup...

FiNa said...

man, jom kite buat pertandingan sape nakal...
semestinya ko yang nakal..
oye, awek ko boleh join sekali..

kak myna,
alahai.. nak berahsia plak...

naz,
sape yang tak hidup tapi ade kne mengena tu??

ape aku m_____k ni??

T_______T

hysMan.. said...

aku nakal ke??
klu nak banding dgn ko n bro Naz lagi beganda2 nakai kalah shin chan..
huahhahaha...
awekku???
sapekah dia???
tetttt!!!

Naz said...

Fina.. main fill in the blank pulak yer. aku dah lama x skolah, x tau la nak isi...

kalo yg dah meninggal tu x payah nak cakap la.. x baek crita pesal org yg x der ni..

Man, aku nakal tahap 1 petala jer. tp cik Fina kita ni berpetala2.... hahaha...

FiNa said...

yeke?? setau aku, tahap paling nakal aku penah buat pon, cume main2 kan semut2 hitam je.. takde yagn lebih nakal daripade tu...
(ellow:poyo jer!!)

ok.. adekah aku menang dalam perrtandingan yagn nakal nie???
mane hadiah nye pokcik man n pokcik naz oi???
ngehngeh..

Naz said...

itu bukan nakal, tp kijam... x baik main2kan semut. doser..

nak hadiah yer? sila amek kat kaunter Maiden sek 18. hahaha....

FiNa said...

btol ke naz??? skarang gak aku datang!!!!


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

naz!! da gi da.. orang yang jaga kaunter tu cakap, ko da amek balek hadiah tu!!
buruk siku ar ko ni..
huuhuuu

hysMan.. said...

hang da tgk ke siku Naz buruk Fina??
kantoiiii...
hehe..

nak adiah??
gi panjat batu caves sana..
hehe

Naz said...

ehh.. yg ko g mintak kat kaunter kompleks ole-ole tu naper? ko salah tmpat la... g maiden la... hahaha...

Naz said...

Man... dia tengok siku aku cantek. pesal dia jeles, dia ckp aku buruk siku... hahaha...

FiNa said...

man,
aku tak tengok pon tau siku dia _____....
firasat tu...!

suku ko camne lak???
batu caves punye adiah dah ade orang cilok laaaaaaaa..








naz,
takde maknenye nak jeles...
ko yang jeles kan??
alaaa.. ngaku je laa..

Naz said...

aku nak jeles mcm mana. x tak tngk pun siku ko mcm mana. lg pun haram tengok aurat bukan muhrim...

FiNa said...

heheee...
takpe..
nanti, ko tgk la siku isteri ko..
ngeh3...
mesti cun..

Naz said...

istri aku yg mana 1? hahaha...

FiNa said...

ko ade brape????
yang terakhir..

Naz said...

naper tanyer? hahahaha...

FiNa said...

sbb kalo blom cukup 4, aku nak masukkan nama makcik aku yg blom kawen tu.. nak tak???

Naz said...

dah berapa kali cukup kouta. nnti aku buang 1 boleh tambah 1 lg... muahahaha...
>dont try at home ;)

FiNa said...

i will not try at home...
hehhehe...

beso selera ko naz?!!!

Naz said...

beso selera? naper pula Fina? cuba terangkan kat aku... blurr la..

FiNa said...

ade laaaaaaa..
wek!!
:P