Wednesday, July 6, 2011

3F : Fruit & Food Festival

Assalamualaikum...

Korang pernah pergi tak festival camni? Best gila. paling best ialah bayar RM 10 dan makan durian sedulang atau RM15 untuk durian+buah-buahan lain sedulang. Sedulang tu boleh kongsi ramai-ramai. Gerai lagi satu lagi best, RM15 seorang untuk masuk kemah bawah ni, makanlah sepuas-puasnya.Memang kembung ar.. Tapi kedua-duanya aku tak merasa. sebab aku ingat aku nak makan malam terakhir (bajet dapat murah laa) sekali stok habis. Waaa.. kesian aku!!! Ok la, jom layan gambar. :) Time ni aku pergi nak survey je, takde niat nak makan pun~






Hu... macam tak percaya je durian punya banyak macam ni, aku tak dapat merasa pun.. huhuu.. Nasib baik dapat jugak setengah biji lebihan taukeh durian bagi. Oklah, sampai disini saja. Wassalam...

2 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

wahhh...tak sabar nk makan duriannnn...

FiNa said...

sedap ennn.. huhuhuu