Friday, February 19, 2010

Dalam banyak-banyak kawan...

Assalamualaikum....

Kawan... huhuhu.. kawan... memang kita perlukan kawan dalam kehidupan seharian kita. Kerana tanpa kawan-kawan, dimanakah kegembiraan akan dapat dikecapi terutama dalam kehidupan bermasyarakat kini.

Chewah.. da jadi macam ayat karangan la pulak kan?? hohoho...
aaaah! takpela.. dah hilang semua ayat-ayat puitis yang aku baru fikir tadi... huhuhu...
Layan gambar-gambar di bawah mengikut nombor...
Terima kasih...






1) Ni kawan-kawan aku kat MRSM Kuala Kubu Bharu. Err...

Dari kiri: Yip Ming Tat (homeroom), Azim (homeroom aku juga), Azam, Aslam (classmate), Spendy (classmate), Selva (classmate).






2) Ok, ni group bengkel aku... Syazwan and Fahmi.. (baru hafal kejap tadi.. hihihi)
Ade lagi 2 orang sebenarnya, Hakim and Syamim... semua lelaki ye kawan-kawan.. huhuhu















3) Ni plak, gambar curi-curi masa meeting kelab Student in Free Enterprise (SIFE)... hahaha...










4) Ni gambar paling meninggalkan kesan bagi aku. Sebab gambar ni lah gambar terakhir yang boleh diambil dgn kawan2 aku kat MRSM.. ni hari terakhir kami kat MRSM, sejurus selapas habis jawab last paper SPM.. huhuu..

di manekah aku?








5) ha.. yang ni sah-sah takpayah cari aku kat mana, sebab aku jadi tukang amik gamba masa ni.. hahaha.. gambar curi-curi jugak.. tapi gambar ni la yang jadi hot kat FB dalam kalangan kitornag.. yela, ni la gambar pertama dan terakhir kitorang satu kelas (semester lepas) dengan lecturer physics 143 kitorang, Miss Azila.. yups, 'MISS' tau, blom kawen... cantik tau.. hihihi.. kitorang sangat sayang miss ni. Sebab beliau sangat mengambil berat perihal kitorang.. Beliau bersungguh-sungguh hafal nama kami semua.. Namun, perkenalan kami sangat singkat sebab miss pindah tempat lain. So, just 1 semester je la dia mengajar kat UiTMPP ni... sedihnye.. =,(

24 hb ni birthday miss... happy birthday miss!!!


































































6) ni ex-roomate aku... time semester lepas... dari kiri: along, angah, acik...

memang rindu saat-saat ni.Berjalan-jalan kat Sunway Carnival,Penang. Time ni adalah time terakhir kitoang jumpe angah sebab angah melanjutkan pelajaran di institut perguruan.

p/s: along=fina


7) hurm... ni antara budak lelaki yang agak rapat dengan aku kat UiTM ni. diorang ni baik tau.. sesiapa yang berminat sila hubungi aku dengan cepat, k... hihihii

Dari kiri: Hidayat, Munawwar.


8) ha... kelas aku ada 6 orang je budak perempuan.. diorang ni memang nertuah sebab sekelas dengan aku. Chewah... hahahaha..

Dari kiri: Fatin, Mar, Suzie, Wani dan Soliha.


Ok, sampai di sini saja aku sempat berhikayat.. hohoho... lepas ni ada kelas lagi. huhuh... terbaeeeeeek!

ok, wassalam.

5 comments:

Naz said...

eh. mcm mana gambo aku boleh ada sekali nie.. hahahahaha....

FiNa said...

mana???? manede!

Misz Azila said...

huhu...ma beluved student, touching me as well=) rndu kt korg sume!!!!!!!!!!!!!!!

FiNa said...

huhuhu.. miss... balik laaa.. huhuuhuu

Naz said...

ada lah... cuba ko tengok gambo ko bertiga tu.. nampak x aura aku kat belakang tu?? hahahaha....