Monday, February 1, 2010

Dikala kesibukan melanda diri...


Assalamualaikum...

Sepuluh jari ku susun.. Ampun maaf kupinta... Segala kehabukan di blog ini amatlah dikesali.. huhuhu...

uhuk3... pergh!! memang berhabuk habis blog ni.. adoii... bizi maa...ok, untuk membuktikan kesibukan aku sepanjang proses penghabukan blog ini berlaku,aku sertakan sebahagian kecil gambar aktiviti yang aku sertai.. k???

gambar ni masa ada bengkel Financial Literacy.. Anjuran kelab SIFE..


Gambar yang kedua ni, group aku masa Financial Literacy tu... Setiap kelab diminta menghantar wakil untuk menyertai bengkel ni.. Walaupun aku BUKAN amik accountancy, aku secara 'sukarela' dan 'baikhati' menjadi salah sorang peserta bengkel ni.. yang baju biru ni, wakil dari kelab Rakan Siber (salah satu kelab aku jugak), yang baju putih tu wakil dari Jabatan Perwakilan Kolej Zamrud.




Ok, yang ni plak, aku sedang menyibukkan diri sebagai setiausaha Kelab Rakan Siber.. wah.. memang bz kelab ni.. setiap minggu kena keluarkan buletin UiTMPP... fuhh.. memang gigihla kitorang, terutamanya ketua projek buletin, Azrul..(yg specky baju hitam corak putih tu)







Lalalalala... Ni pulak pertandingan nasyid kat UUM.. pergh! aku ikot, tapi jadi wartawan je la...aku ikut pon sebab aku wartawan untuk buletin Rakan Siber, merangkap exco multimedia Persatuan Kesenian Islam.. UiTMPP telah menghantar salah satu kumpulan nasyid kampus, iaitu Al-Asrar..

Setelah saringan dilakukan, Al-Asrar layak ke peringkat akhir... fuh.. memang tak sangka...




Akhirnya, penat lelah berbaloi, Al-Asrar memenangi tempat ketiga... Memang gembira sakan la.. aku ada rakaman persembahan diorang.. tapi tak dapat-dapat nak upload..aku pon tak paham kenapa... Lain kali kalau ada masa aku upload la.. InsyaAllah....


ok, seriously, ni memang hanya sebahagian gambar aktiviti yang aku sempat upload.. sebab gambar aktiviti lain aku simpan dalam thumbdrive, tapi sampai sekarang aku tak tau katmana thumbdrive aku tu.. huhuhhu.. nanti kalau ada masa aku upload lagi.. tapi aku harap korang faham la keadaan aku yang hiper bizi ni k.. memang bz sangat-sangat...

ok, jumaat sabtu ahad ni aku ada kem kepimpinan pulak kat gua kelam under kelab PEER Counselor... Adoi.. tak tau la, kalau aku tak pengsan kepenatan, aku akan teruskan perjuangan2 ni.. tapi, selagi aku mampu, aku akan terus menabur bakti kepada kelab2 yang memerliukan bantuan aku ni.. k..

segala maklumat tentang perjalanan program, bolehla rujuk pada blog ni, yang juga sebahagian dari kelolaan aku..

Rakan Siber (RC): http://rakan-cyber.blogspot.com
Persatuan Kesenian Islam (PKI): http://pkiuitmpp.blogspot.com
Student In Free Enterprise (SIFE) : http://sifeuitmpp.blogspot.com

tu je la dulu... esok ada kelas ni.. bye..
Assalamualaikum...

( -.- )"

3 comments:

Amieynna Amin said...

salam dik..
bgus2..
masa tahun2 awal ni bagus membz kan diri.. nanati da nak abes da bz.. so skg cube kumpul sbyk mana sijil k..

Naz said...

ni lah student contoh... aktif dan produktif... sibuk2 gak, setadi tu kena fokus jugak... ;)

FiNa said...

kak mynna,
adesss.. ni da terlebeyh bz maa...
sampai diri sendiri pon stressss banyak sangat jawatann.. hohohoho


naz...
study tu cam susah skit lahh... huhuhuu