Saturday, December 12, 2009

Unsuitable Title~~~

Assalamualaikum...

Hoho...
Lama betul aku tak post entry baru... blogwalking pon dah kurang sekarang ni.

huhu.. takpe2... sorry la kawan2... aku sibuk kat kedai aku... oye, ade beberapa orang mintak aku perkenalkan kedai makan family aku tu.. InsyaAllah, kalau aku sempat and ade mase, aku post kat blog ni. erm.. budak-budak UiTM Shah Alam tau la kedai ni kat mana..

Oye, cakap pasal uitm, tringat plak aku, semester depan dok rumah sewa. Rumah yang mana, tak confirm lagi.. Result final exam aku pon dah keluar... huh.. kecewa skit... sebab lagi sikiiiiiiiiiiiiit je nak capai impian aku.. tapi tak dapat jugak anugerah dekan tersebut.. Takpe fina, ko ade 5 semester lagi. berusaha laaaa... Thanks erk kawan2 yang telah beri sokongan.. Camne dengan senior2 yang lain???Abang Jamal, Khalil, Apih, Fitri? Kak Aina, Jalilah??? hohoho.. tak sabar nak jumpe semua senioreeetas aku tuh.. hehehee


ok2...
dah lewat nie.. lain kali sambung... bye... sampai ketemu lagi...
wassalammmm

3 comments:

Dj Epoi said...

Insyaallahh...

USaha lagi Dik!!!

Adik Gua dah 2 semester dapat Anugerah nih.....camanalah gamaknya dia study weih!!!

Jgn Give Up!!!

FiNa said...

trimasss bro!!!

2 kali??? perghhhh! ni jeless nieh...

mintak tips la skittt...

Naz said...

restoren family ko kat pdng jawa jugak ker? atau kat area2 Uitm shah alam?