Thursday, May 14, 2009

perhatin kepada semua rakan2 blog!!!

assalamualaikum...
er..
camne nak mule ye???
ermm...
camni,
aku pumyer novel tu, da tak cukup nama...
i meant,
aku da buntu nak taruk name ape...
so,
boleh tak kalau aku nak taruk nama rakan2 blog sekalian???
huhu~
aku dah buntu la..
huhu~
segala kerjasama rakan2 sekalian
aku dahului dgn ucapan jutaan terima kasih..

hu~

.:FiNa:.

18 comments:

hysMan.. said...

boleh..boleh..boleh..
hehe...juz kiddin'..

novel ape ni Fina??
hang penulis kaa???
fuyooooooo...

FiNa said...

er..
maksud aku,
watak2 kat dalam novel tu, aku tak tau nak taruk nama apa lagi... huhu

man, aku amik nama ko jadi hero nak tak???

kak anem jadi heroin...

bole ka??
aku serious nieh..

Amieynna Amin said...

fina..
nama akak jd watak ape?
pebantu umah ke?
hehe..

hysMan.. said...

ooo iye ke??
boleh no hal..
tapi nama aku pelik skit ler..
mane ade nama melayu hysMan??
hehe..
klu Anem seswaiii ler jadi hero..
hehe..
nnt da siap inform aku..aku nak beli..
hehe

Kak Minah kita jadik bibik..
ngeeee...

FiNa said...

ok, meh aku ceritakan watak korang...

hysman, hero
naz, kwn baek man
kak anem, heroin
kak myna, besfren kak anem..
aku,watak antagonis...
hahah
aku jadi ape???
nantikan...
rasia..
tunggula kemunculan novel aku...
hahahhaa

Amieynna Amin said...

man..
jd bibik pon popular gak..

fina..
xsabar nak tgu novel tu..
lmbat lg ke?
ape endng die?
ngeee...=p

FiNa said...

rahsia la kak...
ambo... nak korek2 nampak!

hysMan.. said...

ku jadik hero??
tak seswaiii la adik Fina..
gwa seswai jadik tempelan je..
kasi Naz jd hero ler..
hahaa..

~Minna,bibik yg mendera baby mmg pon popular la nih..
hehe..

FiNa said...

ok la...
tapi en, aku suka ar nama hysman tu... unik...
takpe, aku amik gak nama hysman tu...
hysman mohd???
boleh ke man???

Naz said...

oo... blog kat karyafina tu yer? naper ko x publishkan kpd umum? aku nak jd kawan baik hero. Man lg sesuai pesal dia tu pengawas kat sekolah lama dia dulu. hero mesti lah baik, berdisiplin, hensem, dan pakai songkok. kalo ada watak crook, aku nak reg. aku ni samseng masa sekolah dulu. walaupun samseng, masa aku nak pow budak rambut belah tepi dan ber spek tebal.. dia bantai gelak jer. ish, terhina sungguh aku time tu...
Amina boleh jadi gadis litar. ish, ni novel impak maksima ker? Anem pulak jadi anak dara tok penghulu kg dusun. ko pulak boleh jadi inspektor Alizza... gerak3 khas... lalalala... chewah...

FiNa said...

huhuhu~
plot ko lari jaoh la naz!!!!

takde2...

hysMan.. said...

hysman mohd tu nama betol aku..
mane ko tau??? :)
hmm..nama tu tak established lg la..tak seswaiii woo..
aku ni tak la sebaik yg diperkatakn oleh Naz..nakal2 kuda juga..itu suma nak menutup kelemahan..hehe.....
naz pow budak tu...waaa..ni klu aku dpt tangkap aku mintak double nih..hehe

ape nama blog karya ko tu Fina??

Naz said...

Fina..
tersasar yer? ko wat novel pesal budak2 remaja ker?

Man..
ooo, ko nak pow aku pulak yer? jom kita pow budak spek tebal tu sama2. tp jng repot cikgu disiplin..

FiNa said...

hehehe...
man, blog aku tu beralamat karyafina.blogspot.com ...
hahaha...
name btol ke hysman mohd tu???
hehehe..
hebatnye aku meneka...

chewah...
man merendah diri lak yer?

naz,
dlu, mase aku form 3, aku selalu berangan nak jadi menteri pendidikan sebab nak mansuhkan subjek sejarah.. hehehe...
kalo aku jadi btol la kan, aku nak bukak balik kes ko buli bdk spect tebal tu...
tapi aku akan sembunyikan kes ko kne gelak dgn budak tu...
yela, takmo ar malu kan ko kan... hehehee

Naz said...

kalo camtu, aku akan tidak menyokong ko jd mentri. aku akan hasut semua org buat mcm aku.

hysMan.. said...

Aku bukan merendah diri da mmg aku rendah pon..
hehe..

ok,nnt aku jenguk karyafina.blogspot.com n ulas ape yg patut..
chewwahh!!

Naz,yok kita pow sama itu budak tapi jgn ketinggalan dgn budak yg rambut berbelah pesek tepi itu okeyyss...
:p

Naz said...

Man, blog tu Fina dah lock. kita x leh masuk la..

er, budak rambut berbelah pesek tepi tu saper ha? aku terlepas pandang ker? ni yg aku bersemangat nak pow budak baru tu...

FiNa said...

hahaha..
sebelum aku siap novel tu, aku blom bukak pade sesiapa pon...
aku je bole bukak..

sabo yer...

man,
ape punyer pengawas da...
nak pow bdak2??

ni nak kene tarik balek sijil pengawas ni..

p/s:dlu aku jadi pengawas perpustakaan je... tapi takpe, aku still boleh marah budak2 yg buat bising kat librryy..
hehehe.. aku kne berterima kasih kat dorang gak sebab selalu kne fire dgn aku terutama bile aku tension keja kat librry tak beres2 lagi..