Saturday, February 14, 2009

Selamat Hari Jadi Zul!!!!!!!!

Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday zul hadri...
Happy birthday to you...

happy birthday to you...
you are born in the zoo...
with the monkey and kangaroo...
happy birthday to you!!!!

selamat hari jadi zul! soryla akak tak dapat nak wish kat zul face to face. nak call pon tak dapat.
by the way, akak harap zul panjang umur. belajar elok-elok tau. pastikan zul dapat 3.5 or above untuk next-next semester. oye, jangan lupe kat akak ek.. kirim salam kat mus, nik, syahirah, ain,wan,paan, and semua yang kenal akak ek.. rindu la nak jumpa korang lagi macam dulu...
And, sory sangat-sangat sebab lambat wish kat zul.tak sempat nak wish semalam... huhuhu

1 comment:

MrRight said...

hai kak fina...
ape pun thanx ucap kat zul eh..
ni blog zul
tulangayam.blogspot.com....
Zul x kan lupe kak fina sampai bebile pun...
syg kak fina