Thursday, September 15, 2011

Kau bukan anak tiri aku lah~

Assalamualaikum... Salam Jumaat.

Wah! penghulu segala hari dah tiba. Pantasnye masa berlalu. Rasanya macam baru semalam hari Isnin, sekarang dah hari Jumaat?

Rasanya macam baru je aku busy-busy untuk kertas kerja prepare aktiviti sem ni dulu.(Sem sebelumnya buat kertas kerja). Tapi tup tup aku dah nak kene prepare aktiviti untuk next sem pulak. Haha. :D

Taknaklah post panjang-panjang. Aku pun tengah busy nak prepare persiapan kertas kerja. Pergh! Pening... Pening...

Kadang-kadang tak faham dengan peel anak-anak buah aku ni. Bila aku bagi kerja, susah benor nak siapkan. Bila aku tak bagi kerja, dia kata di sisihkan. Di-anak-tiri-kan lah. Adoi. Entahlah. So aku pun kata dalam hati "Budak-budak..."
imej google


p/s: Tadi tetiba  rajin on Twitter, tengok trend, pergh!  Pergh! Terkejut tengok seseorang dah jadi trend no.2. Siapa lagi kalau bukan.....

#FaliqFahmie 

1 comment:

zarif shuhaimi said...

sorry kak. takde niat pon nak cakap camtu. masa nak update blog tu tengah tension. banyak problem. tak pikir ape dah. tulis ikut hati je.

saya mintak maaf banyak-banyak. dah delete dah entry tu. sory again :'(